Det kan være utfordrende å finne de rette julegavene! For å gjøre jakten litt lettere har vi samlet våre beste julegavetips her. Her finner du potensielle julegaver i forskjellige prisklasser. Forhåpentligvis kan vi gjøre julegavehandelen litt lettere!

Lysbord A3 Led 44×32 cm 

Supertynt lysbord i A3 format. Lysbordet er uunværlig ved overføring av tegninger av ulike slag. Brukes ved kalligrafi, scrapbooking, broderi, syarbeide, fotoarbeid og mye mer.
Lysbordet måler 480x360mm og er kun 8mm tykt og har LED-belysning som gir en behagelig jevnt opplyst bakgrunn. Lyset kan også dimmes med ett eller flere lette trykk på av/på bryteren. Lavt strømforbruk og lav overflatetemperatur. USB tilkobling (2m) slik at den kan kobles til en pc for strømforsyning eller i vegg med medfølgende adapter.

Startsett dreiejern – Sorby

Fra Robert Sorby Ltd har vi fått satt sammen et eget sett som er tilpasset norske forhold. Egner seg ypperlig for nybegynneren eller den som ikke har HSS jern fra før og ønsker en god start.

Settet inneholder de viktigste jerna til forskjellige dreiearbeider: bollejern for dreiing av boller både innvendig og utvendig, formskulp for dreiing mellom senter og forming av kuler/buer og annet. Ringjern for uthuling i (kun) endeved, oval meisel for slettdreiing av emner mellom senter som f.eks skaft, stikkjern for kapping av emner, markering av detaljer m.m. og siste jernet i pakken er en skrubb som brukes ved grovdreiing fra firkantemne til rundt emne grov forming av emnet. Alle jerna er i HSS stål.

Startsett 6 jern består av:

Bollejern 3/8, 10mm
Formskulp 3/8, 10mm
Ringjern 10mm
Oval meisel 3/4, 19mm
Skrubb 3/4, 19mm
Stikkjern 3mm

Alle dreiejerna leveres med skaft i boks. Som ekstra tilbehør finnes en flott koffert med utsparinger til hvert jern. Praktisk oppbevaring – ypperlig som gave.

Produsert av Robert Sorby Ltd, Sheffield, England

Beavercraft startsett fugl – 7 deler

Kjenner du noen som har lyst til å prøve spikking?  Hva med å starte med å lage en fugl? I denne pakken får du med deg alt en trenger for å lage en flott fuglefigur. Når en er ferdig får du en fugl som er god å ta på, glatt og behagelig. Kan på mange virke avslappende.…
Inkludert i settet får du med det du trenger inkludert lettfattelig instruksjon (rikt illustrert, engelsk tekst).

Rotacraft Minidrill RC230X

Kraftig 230V minidrill for pussing, polering, gravering og mye annet. Hastighet fra 8000 – 25.000 o/min. Leveres med stativ for oppheng og fleksibel aksling for enklere jobbing med detaljer.  Meget godt egnet for en rekke ulike arbeider, spesielt pussing, gravering og sliping. Inkludert spennhylser 1mm, 2,35mm, 3mm og 3,2mm. Leveres med rikholdig tilbehørspakke som inneholder totalt 100 deler. Alt samlet i en flott aluminiumskoffert, godt organisert og lett tilgjengelig. Se bilde for detaljer.

Rotacraft har en flott serie med ulike minidriller, fra oppladbart til 230V. Beregnet både for hobby og profesjonelt bruk. Som tilbehør leveres en rekke ulike typer, både enkeltvis og i noen flotte sett. Ideelt verktøy for modellbyggere, elektronikk jobber, Gjør-det-selv oppdrag, antikk reparasjons og restaurering, gravering, smykker og en rekke andre prosjekter. Enkel i bruk og anerkjent merke.

Sjøbergs smart workstation pro

 Topp kvalitets mobil høvelbenk! Plasseres der du skal jobbe, festes til et
bord eller tilsvarende med tvinger eller skruer (ikke inkl). Solid konstruksjon hvor ø19mm benkehaker passer, 4 stk inkl. Laget i bøk. Smart løsning! Ypperlig for treskjærere som vil jobbe litt forskjellige plasser, snekkeren som trenger en høvelbenk på arbeidsplassen eller vaktmesteren som skal ut å fikse noe.
Dobbel rekke med hull for høvelbenk dobber, ø19mm runde dobber.

Leveres umontert. TIPS: Husk å bestille 2 stk Bessey tvinger for feste.

Skiltjigg for overfres

Ypperlig jigg for å lage skilt til hytter, hus, parkeringsplasser – overalt hvor et treskilt vil pynte opp!  Jiggen har to bokstavhøyder; 38 og 64mm. Bokstav malene settes i en ramme og freses enkelt ut med medfølgende fresestål.Passer alle typer håndoverfreser. Enkel i bruk og rask å jobbe med.

Innhold:
– 60 stk. maler for bokstave 38 og 64 mm
– 38 stk. maler for tall 38 og 64 mm
– 2 stk. u-spesial tvinger for fastspenning

– 2 stk. skinner for bokstavmaler
– 1 stk. universal styrehylseadapter som gjør at jiggen passer alle typer håndoverfreser
– 2 stk. styrehylser

– 1 stk. sentreringspinne
– 2 stk. fresestål, en for hver av bokstavstørrelsene

Æ-Ø-Å bokstavene har ikke maler i dette settet, men disse kan lages i kombinasjon med A.E og O.

Razertip pyrografiapparat SK

 SK modellen leveres med 1 stk penn (F9), og det er lett å skifte mellom ulike penner – plugges enkelt inn i ledningen. Apparatet har trinnløs regulering og meget rask oppvarming.

Til et Razertip apparat får du også penner som er skarpe og som du samtidig kan ”skjære” med! Dette er en helt “ny” måte å bearbeide tre på men meget effektivt og dekorativt. Med disse pennene blir trefiberne både skåret, og svidd av slik at du får meget skarpe linjer. Med denne metoden hindres også at evt farging ikke glir over i ”nabofeltet”. Første gang vi prøvde et Razertip apparat var en virkelig aha-opplevelse. Den største fordelen med Razertip apparatet er at det holder godt på varmen slik at du nesten kan skrive i normalt tempo.
Det virket utrolig bra! Anbefales!

Kjempeutvalg av penner kan leveres! Apparatene leveres med 1 stk  penn mod F9. Dette er en god skrive tupp men skal du bruke apparatet til å dekorere med anbefaler vi at du velger deg ut en ekstra penn eller to. PS: Bildene av pennene viser kun tuppen men du får en hel penn levert.

Glovezilla skjærebegrensende hanske 

Hanske med innebygget beskyttelse for kutt skader (cut resistant). Ypperlig til bruk ved spikking, treskjæring, matlaging og ellers hvor skarpe gjenstander brukes. Hanskene er også godkjent for bruk innenfor matbehandling, og kan vaskes. Hansken har ekstremt god beskyttelse mot kutt.
Laget av HPPE plast 47,4%, polyester 20,1%, glassfiber 17,2%, stål 14%, Spandex 1.3%.

Hansken skal ha en tett passform slik at den ikke henger løst ved bruk.

Godkjent etter ISO13997 og EN388:2016+A1:2018:
Level 4 – Motstands dyktighet, bruk

Level X – Cut resistance (Coupe test)
Level 4 – Slitestyrke/rivestyrke

Level 2 – Stikk motstandsdyktighet

Level F – TDM Kutt motstandsdyktighet (ISO13997) A-F hvor F er best.

Testes bla ved at en skarp egg dras over hansken en gang. Hansken vil medføre at eggen kan bli noe sløvere.

Trend Stealth Støvmaske

Ny generasjon P3 støvmaske med lav profil og ergonomisk design.
Behagelig støvmaske med lav pustemotsand, og minimalt med lekkasje fra sidene. Godkjent som P3 støvmaske dvs beskytter mot det fineste støvet.
Beskytter brukeren mot støv, oljedamp, sveiserøk og andre fluktige gass damper. Dobbelt HEPAC behandlet innkapslet filter design gir 99.99% beskyttelse mot støvpartikler og mot aerosol gasser som er 0,3 mikron eller større.

Utåndingsventil i nedre kant, foran, hindrer dogging på briller eller ansiktskjerm. Beskyttelsesdeksel over hele filteret gir 100% beskyttelse. Dekslet beskytter også mot fukt og flygende partikler, og gir derved mindre tilstopping av filteret.

Lett å tilpasse med regulerbare elastiske hode/nakke bånd, og beholder fasongen. Stor retur ventil for minimal motstand.
Laget i topp kvalitets materialer, luktfri og anti allergisk. Selve masken er laget i latex og er silikonfri. Tilfredstiller halvmaske standarden BS EN 140.
Filterbeskyttelse iht til BS EN143 P3R standard.

Totalt sett en veldig god og behagelig støvmaske som er lett å puste i, og enkel å tilpasse.

Flexcut treskjærerjern – en ny opplevelse!

Flexcut treskjærerjern blir laget i USA og har hatt stor suksess de siste årene.

Leveres i ulike modeller, både med og uten skaft. Ofte er modellen uten skaft den vanligste slik at du kun har et skikkelig Flexcut skaft og skifter verktøy på denne. Å skifte verktøy er meget enkelt!

Flexcut lages av high carbon stål og herdes til 56-60 Rockwell. Dette gir et seigt og sterkt verktøy som holder eggen lenge. Som navnet antyder er jerna også litt fleksible noe som gjør skjæringen mer behagelig og du har ekstremt god kontroll på jerna.

Formen på Flexcut gjør også at du kommer veldig godt til inni intrikate utskjæringer. Håndtaket finnes i tre typer som alle er ergonomisk utformet og ligger godt i hånden. Det korte skaftet gir også en nærhet til den skjærende eggen og du vil merke at du har meget god kontroll på jernet.

Privacy Preference Center

Rull til toppen