Godt arbeidslys er ikke bare viktig for kvaliteten på arbeidet ditt, det er viktig for trivsel, helse og kreativitet. God belysning er faktisk helt grunnleggende både for din sikkerhet og trivsel på arbeidsplassen eller i verkstedet. For lite, eller feil lys, kan påvirke både trøtthet og effektivitet.

Lys som gjør det lettere å se hva du jobber med, men som samtidig ikke blende er å foretrekke. Det sies at det beste arbeidslyset er naturlig dagslys, men det er ofte vanskelig å få til i et verksted. Derfor er det viktig med ekstra belysning – den generelle belysningen på arbeidsplassen og i verksted er ofte ikke tilstrekkelig for å oppnå ønsket lysnivå.

Visste du at en 60-åring hevdes å trenge 5 ganger så mye lys som en på 20 år? Vi vet mange av dere jobber med hobbyen sin i boder og kjellere, og oppfordrer dere herved til å sjekke belysningen!

Vi har et stort utvalg av belysning, her ser du noen av våre anbefalinger:

Gloforce LED lampe med magnetfot 1000 lumen

Denne lampen er relativt ny på markedet.  LED lampen har magnetfeste slik at den lett kan settes på maskiner og andre flater. I tillegg har den stativ for plassering på bord og arbeidsbenker. Den har også en bøyelig arm som gjør at du lett kan få lys på litt utfordrende steder.

 

Les mer om lampen her

Record led flexi arbeidslys –  batteri

Av og til trenger vi arbeidslys et sted hvor vi ikke har tilgang på strøm. Da kommer denne lampen fra Record ekstra godt med. Et supert arbeidslys med fleksibel arm og magnetfeste. Drives av 3stk AA batterier, evt oppladbart batteri, eller via Micro USB kabel som kobles til en lader (følger ikke med). Lampen har en kraftig magnet i sålen som holder den på plass ved dreiebenken, båndsagen eller hvor den måtte festes. Leveres også med klips feste med magnet slik at den også kan festes magnetisk vertikalt.

 

 

 

Les mer om lampen her

Lampe med forstørrelsesglass

Noen ganger kan det være vanskelig å se detaljene i tingene du lager. For å gjøre dette lettere har vi også denne lampen som har innebygget forstørrelsesglass, som gir et mye bedre innblikk i detaljene. Egner seg veldig godt til treskjæring og tredreiing. Festes til bordplate og har bevegelig arm.

 

Les mer om lampen her:

Trend hodelykt – 350 lumen med toppbånd

 

Ofte kan det være praktisk at man har lyskilden skikkelig tett på arbeidet, til det formålet er denne hodelykten fra Trend perfekt! Den har lav vekt og er derfor behagelig å ha på hodet. Den har også justerbar vinkling på lyset og hodebånd på toppen for god tilpassing. Den har seks lysstyrker: Lav/Middels/Høy/Høy Max/Blink og SOS. og magnetisk feste. Leveres med LED pærer med 50 000 timers levetid.

 

Den er til og med vanntett ned til 2m dyp!

 

Les mer om hodelykten her

Lysbord

Et lysbord er uunværlig ved overføring av tegninger av ulike slag. Brukes ved kalligrafi, scrapbooking, broderi, syarbeidefotoarbeide og mye mer. Det er et supertynt bord, i A3 mål. Lysbordet måler 480x360mm og er kun 8mm tykt. Belysning med LED som gir en behagelig jevnt lysbakgrunn. Lyset kan også dimmes med ett eller flere lette trykk på av/på bryteren. Lavt strømforbruk og lav overflate temperatur. USB tilkobling (2m) slik at den kan kobles til en pc, men nettadaptor følger med.

Les mer om lysbordet her

Privacy Preference Center

Rull til toppen