Record Power har akkurat sluppet to nye chuckmodeller. Begge disse to er minichucker  som er spesielt godt egnet til oppspenning av mindre emner.

Med SC1 og SC2 chuckene får du chucker som er spesielt godt egnet til oppspenning av mindre emner. Chuckene er 4-bakket og betjenes med en nøkkel.
Konstruksjonen av SC1 og SC2 er basert på de velkjente SC3 og SC4 chuckene men med tilpasninger slik at de fungerer til formålet; sikker oppspenning av små emner. Record har brukt mye tid på utvikling av selve bakkene for å lage en serie med bakker som dekker et stort område oppspenning.

Som standard leveres chucken med 40mm bakker som både har innvendig skråfeste og utvendig skråfeste. Dette gir et sikkert feste til f.eks mindre boller, bokser, mindre fat osv. Dette blir nok de mest brukte bakkene og vil dekke mange bruksområder. Chucken leveres også med senterskrue med grove gjenger. Denne festes i chuckene og så bores ett hull i emnet og dette kan da skrues på. Slik kan du enkelt starte med å dreie en bolle og lage ett feste for enten klemming eller ekspansjon.

Konstruksjonen av chuckene er nøye gjennomtenkt og testet.

Forskjellen på SC1 og SC2 er:

Tekniske spesifikasjoner SC1:

Ytre diameter: 53mm
Bakker : 40mm
Ekspansjon:  40 – 50mm
Klemming (rund): 30 – 40mm
Klemming (firkant) : 24 – 34,5mm

Tekniske spesifikasjoner SC2:

Ytre diameter: 63mm
Bakker: 40mm
Ekspansjon: 39 – 61mm
Klemming (rund) : 28 – 51mm
Klemming (firkant): 21 -46,5mm

Privacy Preference Center

Rull til toppen