Vi har solgt Trend freseutstyr siden 2007 og har derfor lang erfaring med verktøyet fra dette britiske merket.  Hos oss finner du et stort sortiment av overfreser, fresestål, jigger og mye mye mer. Lang erfaring med Trend har gitt oss mange gode erfaringer og høy kompetanse om produktene.

Men hvorfor skal du velge Trend?

Trend er et britisk selskap som har laget verktøy siden 1955. De har helt siden oppstarten fokusert på kvalitet og brukervennlighet og har opparbeidet seg et godt merkenavn på verdensbasis. Kvalitet og utvalg er stikkord vi ofte drar frem når vi snakker om Trend. Med et stort utvalg i fresestål, jigger, overfreser og tilbehør er de en av de beste i klassen. Som kunde skal du kunne finne akkurat det fresestålet du trenger til ditt prosjekt. Trend har inkludert alle nivåer håndverkere i sin produkt-portefølje og du finner utstyr både til «gjør-det selv» entusiasten og til profesjonelle håndverkere.

Overfres

En overfres er et genialt verktøy å ha i verkstedet. Den er glimrende til mange forskjellige «gjør-det-selv» prosjekter. En overfres freser ikke bare spor, den kan avrunde skarpe kanter og felle ned hengsler. Du kan også bruke den til å lage helt identiske lister, eller lage bilderammer og profilerte kjøkkendører. En overfres er egentlig «bare» en kraftig motor du fester et fresestål på. Det roterer i høy hastighet og gjør på mange måter jobben for deg. Du velger enkelt fresestål etter hvilken profil du selv ønsker. Dette gir en enorm frihet til å skape sitt eget utrykk i arbeidet.

Skal du kjøpe overfres og lurer på hvilken du skal velge? Da kan du lese mer her.

Fresestål

Trend fresestål finnes i tre ulike kvaliteter. Mest avanserte er den proffe serien i notstål og kantfreser, som har forbedret hardmetall kvalitet som gjør at den skjærer dobbelt så langt som tilsvarende stål. Gir et renere kutt enn andre typer hardmetallfresestål. Dette gjør den proffe serien velegnet hvis du freser mye – både i resultat og økonomi. Craft serien er spesiallaget for den kresne hobbysnekker og for lett industribruk. Laget av mikrogranulert tungsten hardmetall for å sikre en meget skarp egg – som gir et fint kutt! Nøyaktig slipt skjær som gjør at eggen holder lenger. PTFE non-stick belegg gjør at kvae ikke fester seg så lett derved minimeres varmgang og forlenget levetid er resultatet. De fleste fresestål har ekstra langt skaft som er ypperlig for fresebord.

Trade Range serien er et utvalg fresestål med PTFE belegg laget i mikrogranulert TCT stål. Velg ditt favoritt fresestål fra Trend!

Sinkfresapparat CDJ300

Brukes med en overfres til å lage flotte sammenføyninger; sinker.

Leveres i to størrelser: CDJ 300 og CDJ 600. Viktigste forskjell er at CDJ300 har max bredde på emnet 300mm, og CDJ600 max bredde 600mm.
Med Trend sinkfresapparat lager du enkelt en perfekt sammenføyning, med svalehale form, av skuffer, skap sider, bokser, alle typer sammenføyninger av tre. Selve jiggen er lett å sette opp og enkel i bruk. Med standard jigg lages ½» ((12.7mm)) halvfordekt sink, som gir en pen og sterk sammenføyning. Material tykkelse 12-25mm. Som tilleggsutstyr kan du kjøpe maler som gir både mindre og større sinker, samt gjennomgående (rette) sinker. Leveres komplett med fresestål og styrehylse. Passer direkte i Trend overfreser, de fleste Elu maskiner, noen få modeller Dewalt m.fl. For andre overfreser må en UNIBASE brukes (overgang til styrehylse).

Trend WRT fresebord

Gulvmodell fresebord fra Trend, med stor kapasitet og presisjon.

Bordet har mange bruksfordeler som gjør det velegnet til både proffbruk og for den som ønsker kvalitet.
Selve topp platen er i laminert MDF plate, størrelse 804 x 604 x 35mm, høyde fra gulv 890mm. Senterplate i 6,35mm av aluminium med senter hull ø98mm, slik at stor fresestål også kan brukes max diameter fresestål ø86mm. Forberedt for bruk av T11 hurtigmonteringssett.
Senterplaten kan justeres presist med hele sju stillskruer og magnet. Platen skrudd til toppen for ekstra sikkerhet.
Det følger med to insert ringer; ø31,8 og 67,5mm, slik at senter hullet kan reduseres. Bakre anlegg er justerbart i sleidespor.
Guide pinne for bruk med fresestål uten kulelager.  20mm hull for T11 justeringsratt, slik at høyden på fresen kan justeres fra toppen av bordet. Kantfresings innstillinger med 14mm og 2,4mm tykkelse.

Trend Airpro friskluftsmaske

AIRPRO er en god løsning på støvproblemet! Masken bæres på hodet som en hjelm og inneholder både en liten vifte, batteri og filter. Selv med dette innebygget veier den ikke mer enn 995gram.
Den er meget stillegående og sørger for en konstant strøm av luft inni masken slik at det dannes et overtrykk og ren filtrert luft blir tilført konstant. Gir utmerket beskyttelse mot inn halering av støvpartikler da den har dobbelt filtreringssystem. Beskytter også øyne mot flygende objekter (APF20).
Filteret har hele 98% effektivitet. Batteriet varer i 8 timer – lading 4 timer. Signal når batteri begynner å bli utladet.

Trend våt&tørr støvsuger T35A

Hold verkstedet rent med en skikkelig støvsuger!

Profesjonell våt og tørr støvsuger med auto-start for proff bruk.Tilfredstiller klasse M i støvbeskyttelse EN60335-2-69 for bruk på byggeplasser hvor støv mengde må være >0,1mg/m3. Kraftig men stillegående 1400W motor. Stikk kontakt for el-verktøy slik at auto-start kan benyttes. Tilkoblet verktøy kan ha opptil 2200W motor. Etter stopp av verktøyet vil avsug slå seg av etter 8 sekund slik at slangen suges tom. Automatisk risting av filter og varsel ved tett filter. Stor beholder på hele 27 liter, laget i slagfast plast som tåler en støyt. Ekstra lang slange på hele 4,8 meter. Avsugslangen er også lang: hele 5 meter! Noen som gir stor rekkevidde. Leveres med HEPA filter (0,3 micron) og for-filter.

Privacy Preference Center

Rull til toppen