VALG AV CHUCK:

På markedet finnes det et stort utvalg chucker å velge mellom. Det er det ikke alltid lett å velge riktig chuck til det sitt bruk, derfor har vi satt opp noen punkter som kan hjelpe deg på veien.
Det er ulike ting en bør vurdere før valget gjøres:

(1) Hva skal du primært bruke chucken til?
Ønsker du en chuck som kan brukes til mange ulike formål eller har du et mer begrenset behov?

(2) Hvor stor skal den være?
Du trenger ikke bruke slegge for å knekke en nøtt. Velg chuck etter max dreiediameter på din benk.

(3) Er den enkel i bruk?
Enkelte chucker har enklere betjening enn andre, bedre håndtak og enklere utbytting av bakker. Utvalget av ekstra bakker bør også vurderes, chucken varer lenge og det er viktig at du kan løse de fleste oppgaver på sikt.

(4) Hva koster chucken og hvor mye koster tilleggsutstyret, og hva finnes av tillegg?
Sjekk prisen nøye og vurder hvor mye du må/kan kjøpe i tillegg før den blir som du ønsker.

(5) Er den å stole på ?
Studer nøye hvordan chucken er laget? Er chucken overflatebehandlet? Anerkjent merke?

Vi har et stort utvalg, her ser du noen av de du har å velge i:

 

ONEWAY

Er en kanadisk kvalitetschuck med mange,meget gode bruksegenskaper. Den er selv-sentrerende og betjenes enkelt med to håndtak. Selve chuckkroppen er spesialherdet og bakkene har et fantastisk grep. Kan tilpasses omtrent alle benker. Leveres med skrue.

 

 

 

STRONGHOLD CHUCK

Dette er en presisjonschuck med et stort arbeidsområde og brukes av mange aktive tredreiere. Den er lett å tilpasse ulike dreie-dimensjoner og griper godt om emnet, spesielt pga utformingen av bakkene. Stronghold er en noe dyrere løsning enn Oneway, men den har også større kapasitet og enklere betjening med kun en nøkkel.

 

 

 

TALON CHUCK

Samme kapasitet som Oneway men med enhånds betjening og godt grep om emnet, med Oneway sine rilla bakker! Noe mindre enn Stronghold, men god kapasitet til de fleste formål.

 

 

 

 

 

SUPERNOVA2 CHUCK

Supernova2 chucken er en moderne chuck med gode bruks egenskaper og stort tilbehørs utvalg. Dette er nok bestselgeren hos oss, mye på grunn av både kvalitet og pris. Tett bakside for å hindre støv/spon i å forstyrre betjeningen av chucken. Enkel betjening med ett håndtak med kuleformet unbrakofeste. Det gjør at man enkelt kommer til selv om håndtaket er i vinkel.

 

 

NOVA G3 CHUCK

En noe mindre utgave av Supernova2 chucken, ypperlig for mindre benker og et godt alternativ hvis du ønsker en rimelig chuck med kapasitet til boller opp til ca 350mm. Betjenes med chucknøkkel med tannhjul i fast stilling. Åpen bakside.

 

RECORD SC3 og RECORD SC4 CHUCK

 

To utgaver Record chucker, SC3 og SC4. En for mindre benker og en proff modell. Begge betjenes med en nøkkel, og Record sine chucker går vanlig vei når en lukker/åpner. Her følger det også med 50mm festering som standard noe som gjør disse til et godt kjøp.

 

 

 

Privacy Preference Center

Rull til toppen